About

Home

Angelique Windey

Gepassioneerd en gedreven

Twee eigenschappen die een groot deel van mijn karakter inpalmen.
Ik heb een doel, een doel en een droom voor ogen en zal al het mogelijk doen om dit waar te maken. Dit is wat mij gedreven maakt. Dit doel omvat het vergroten van het bewustzijn in de wereld omtrent natuurlijke gezondheid en geneeskunde en dit in de ruimste zin van het woord.

 

Mijn eigen lichaam was de brug naar een andere manier van leven, een leven gevuld met geluk, bewustzijn , spiritualiteit ( = Down to earth!) en business! Hetzelfde wil ik kunnen bieden aan iedereen, want iedereen verdient het om het gelukkigste leven ooit te leiden!

 

Dankzij een hele waaier en 10 jaar aan opleidingen die met succes afgerond zijn, mag ik mezelf noemen: !

  • Cranio sacraal therapeut
  • Voedingsdeskundige
  • Kruidengeneeskundige i.o.
  • Natuurgeneeskundige

 

Dankzij mijn eigen leergierigheid en de wil om steeds maar te blijven bijscholen, om meer kennis te kunnen delen en om iedereen goed te woord willen staan heb ik besloten om komend jaar voor mijn “ Master of science in Osteopathy” te gaan aan de Buckinghamshire New University. Deze universitaire opleiding is een mooie aanvulling op de huidige kennis en op wat ik wil neerzetten in de wereld.

 

Zoals hierboven al staat, ben ik zeer gepassioneerd, mijn passies liggen bij het wonder dat het “menselijk lichaam” heet. Ik ben gepassioneerd dit lichaam door en door te kennen. Zowel op energetisch vlak, maar ook puur op wetenschappelijk vlak. Het is mooi deze 2 waarheden te gaan combineren met elkaar. Ik bied op dit moment lezingen en trainingn aan die gaan over natuurgeneeskunde, in de ruimste betekenis van het woord. Als ook persoonlijke consults via Skype om adviezen te geven bij eventuele lichamelijke klachten.

 

Kijk voor meer info hierover bij “ Diensten”.

Meer Info

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Subscribe